top of page

Bekendmaking: heeft de markt nog toekomst?


Hoe staat de markt in Nederland er voor? Wat zijn de trends, kerncijfers en wat wil de consument? Op dinsdag 13 maart a.s. maakt de Centrale Vereniging voor de Ambulante Handel (CVAH) de resultaten bekend van een onderzoek naar hoe de markt ervoor staat. Centrale vraag: hoe kan de markt aantrekkelijk blijven voor consumenten die hun spullen bij de winkels en 24/7 via internet/e-commerce kunnen kopen?

Daarnaast worden de winnaars van de verkiezing Beste Markt van Nederland 2018 bekendgemaakt. In totaal dingen tien markten mee naar deze titel. De genomineerden strijden om de titel in drie categorieën: groot, middelgroot en klein. De geschiedenis wijst uit dat zowel de winnaars als genomineerde markten profijt hebben van hun nominatie.

De genomineerden zijn:

  • Categorie grote markten (markten met meer dan 50 ondernemers): de Haagse Markt, Hoorn en Beverwijk

  • Categorie middelgrote markten (30-50 ondernemers): Dinxperlo, Nijverdal, Roermond en Schagen

  • Categorie kleine markten (tot 30 ondernemers): Bergen, Broek op Langedijk en Vaals

Journalisten die aanwezig willen zijn cq meer informatie wensen kunnen bellen of mailen met David Gribnau, 0620415329, david@whitelabelpr.nl

Recent Posts

Archive

Follow Us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page