top of page

Diensten

PR Advies

De wensen van publiek, politiek en leden veranderen snel. Hoe blijft de vereniging op sterkte? Hoe draagt u bij aan het succes van uw leden? Kennisoverdracht en behoud van leden zijn dé prioriteiten van brancheverenigingen de komende jaren volgens dit onderzoek. Whitelabel treedt op als uw adviseur, sparringpartner en woordvoerder.

Meer weten? Zoek dan contact met ons op.

Zowel De Turnaround Management Association Nederland (TMA Nederland), de beroepsgroep van meer dan 200 ‘specialisten en de VBW (Vereniging Bloemist Winkeliers) de brancheorganisatie voor bloemisten in Nederland hebben besloten Whitelabel PR in te schakelen om de vereniging verder te positioneren.

PR Desk

Positieve aandacht voor de bedrijven van de branche doet wonderen voor bekendheid en imago. Met de PR-desk krijgen leden en branchebestuur advies voor een succesvolle PR-aanpak, bij het schrijven van een persbericht, bij de omgang met een journalist of voor een mediaoptreden. Op afroep en op maat. Door de inkoop van uren betaalt u nooit meer dan begroot.

Zowel het Kennisinstituut Immaterieel Erfgoed Nederland als de leden van Dibevo maken gebruik van de PR-desk.

Crisis

De wereld is transparanter dan ooit. Dat heeft zijn goede kanten. Maar een (dreigende) crisis bij één van de leden heeft gevolgen voor het imago van de hele sector. Een juiste aanpak steunt branche en leden. De PR-desk helpt vooraf over mogelijke issues na te denken en bij crisis snel te ondersteunen. Wie goed reageert, kan er sterker uitkomen.

Workshop

In een drie uur durende interactieve PR-workshop leren uw leden om te gaan met de pers. Leuk en leerzaam. Ze oefenen met het schrijven van een persbericht en krijgen na afloop hun bericht met individuele verbetertips terug, inclusief certificaat. De workshop is eventueel aan te vullen met een mediatraining.

Zowel het Kennisinstituut Immaterieel Erfgoed Nederland als een aantal leden van Dibevo hebben onlangs de PR Workshop van Whitelabel PR gevolgd.

Interesse? Neem dan contact op. Hoe de workshop in de praktijk wordt ontvangen, leest u in het Dibevo-Vakblad

bottom of page