top of page

Whitelabel PR beschikbaar voor 1400 Dibevo ondernemers


​​

De ruim 1400 leden van Dibevo, de belangenbehartiger voor ondernemers in de gehele gezelschapsdierenbranche kunnen voortaan een beroep doen op Whitelabel PR. Dit PR bureau is door brancheorganisatie Dibevo als de specialist geselecteerd waar de leden een beroep kunnen doen bij professionele communicatie en pr-ondersteuning.

Joost de Jongh, voorzitter van Dibevo: “We zien steeds vaker dat individuele leden van ons behoefte hebben aan marketing en PR-ondersteuning. Toen een van onze leden zelf met Whitelabel PR aan kwam zetten zijn we een goed gesprek aangegaan. Na twee succesvolle lezingen zijn wij van mening dat we alle leden in contact willen brengen met Gribnau. Wat dat betreft kijken wij ernaar uit om PR ten gunste van onze leden te gaan realiseren.”

David Gribnau, bedenker en oprichter van Whitelabel PR: “Dibevo is de vertegenwoordiger van ruim 1400 directe en 1000 indirecte leden in de gehele gezelschapsdierensector. Van dierenspeciaalzaken tot trimsalons en van dierenpensions tot de producenten van bijvoorbeeld honden- en kattenbrokken. Zij hebben allemaal individueel te maken met issues, willen graag aandacht voor hun onderneming en daarbij gaat Whitelabel PR ze helpen. Met individueel advies maar ook met lezingen en workshops die samen met Dibevo worden georganiseerd. Ik ben er trots op dat ze voor een gespecialiseerd bureau als Whitelabel hebben gekozen dat zich specifiek richt op branchevereniging en beroepsgroepen.”

Recent Posts

Archive

Follow Us

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Twitter Icon
  • Grey LinkedIn Icon
bottom of page